EEN Ontmoeting ‘Jouw leven in verhalen’ – Rufi: 06-10544119 & Marloes: 06-24861004 – info@eenontmoeting.nl
moeder en dochter

corona-kroniek 1: Marloes Sahin

Marloes is startend ondernemer en heeft heel veel zin om met #eenontmoeting los te barsten. Ze bruist van de energie; had aardig wat fotografie-opdrachten staan, veel bruiloften, feesten, bijzondere familiemomenten. Had, want nu in corona-tijd liggen deze opdrachten stil. Veiligheid en gezondheid voor iedereen staat voorop.

De vraag hoe het verder moet met haar bedrijf, maakt haar onrustig. En zeker in het begin. Toen speelde mee dat haar ouders op vakantie waren in Spanje. ”Het was een tijdje niet duidelijk of ze wel naar huis konden komen. Toen ze weer terug waren, zijn ze voor de zekerheid nog twee weken in strenge quarantaine gegaan. We hadden ze dus al heel lang niet meer gezien. Ik ben blij dat ze gezond zijn.”

“Het is voor ons óók een fijne tijd. Mijn man is meer thuis, want veel van zijn activiteiten liggen stil. We hebben veel meer rust dan eerder, dat vind ik fijn. Minder georganiseer rondom schooltijden, kinderopvang en onze werktijden. De kinderen zijn gezond en vrolijk. Iedere dag gaan we naar buiten, naar een park, het bos, het Hulsbeek. Het is zo mooi buiten. We genieten van het mooie weer en de lente. Deze periode doet ons ook goed. Ik denk dat je dat dat wel aan mijn foto’s kunt zien.”

“Maar de onrust blijft wat; ik wil zo graag ondernemer zijn. Mooie foto’s maken voor mensen; werken aan #eenontmoeting! Tegelijkertijd vind ik het ook belangrijk dat we het thuis goed hebben. Nu veel dingen niet kunnen, wil ik genieten van de kinderen en de cadeautijd die we nu hebben. “De toekomst is nu een beetje onduidelijk. Maar ik merk wel dat ik er steeds meer op vertrouw dat het wel goed komt. Ik ga deze tijd gewoon gebruiken om steeds betere foto’s te leren maken én om te genieten van mijn gezin, mijn familie en vrienden. De dingen die ik wel kan ondernemen, ga ik gewoon doen. Het komt vanzelf goed.”

Moederdag komt eraan.💐 Om dat te vieren geven we tijdelijk een glasfoto weg bij de aanschaf van een levensboek.

Geef een levensboek cadeau aan je moeder en maak jullie dierbare herinneringen tastbaar!❤️

Neem contact met ons op 

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

tot en met zondag 9 mei 2021: speciale moederdagactie!