EEN Ontmoeting ‘Jouw leven in verhalen’ – Rufi: 06-10544119 & Marloes: 06-24861004 – info@eenontmoeting.nl

Een ontmoeting in de stad

In de stad lopend, hoor ik achter mij: “hej Rufi, wacht ns even!” Ik kijk om. Een kennis die ik al heel lang niet meer had gezien. “Gefeliciteerd!” Ja, echt waar. Ik heb jullie expositie in de bieb gezien en ik vond het prachtig! De foto’s, maar ook de tekst over Lichtpuntjes van de geportretteerde mensen.”
Kijk, dat zijn natuurlijk hele fijne ontmoetingen zo op een doordeweekse middag. Zelf werk ik voor #WijkrachtVrijwilligerswerk iedere donderdag een aantal uren in de bieb Hengelo (op het ontwikkelplein) en zo bij binnenkomst en vertrek gluur ik af en toe of er mensen de expo staan te bekijken. En gelukkig is dat zo.
Ik zie dan dat de foto’s van Marloes echt indruk maken. Gelukkig wordt mijn tekst ook zo af en toe gelezen. 😉
Zo mooi, dat we kennelijk in staat zijn gebleken om mensen te raken. Zelf blijven we onder de indruk van de mensen die hun verhaal met ons wilden delen. Niet iedereen wilde meedoen aan de tentoonstelling. Ze wilden hun verhaal en de foto graag privé houden. Dus Hengelo: er zijn nog meer mooie mensen dan je denkt!
Op 26 maart staan we op het uitvaart festival van Boom afscheidszorg (zie https://boomuitvaartfestival.nl/).
We ontmoeten jullie graag daar. Dan kun je ook zien wat voor boeken wij maken. En ook zal er een klant van ons zijn, die je alles kan vertellen over onze werkwijze, over de waarde die ons boek voor de familie heeft.
#boomuitvaartfestival #VerhalenDIeVerteldMoetenWorden #Levensverhalen #boek #geschenk #familie #herinneringen #karakter #Liefde #Levensboek #jouwboek #hetlevendelen #Lichtpuntjes #wens #warmewinterwoonkamer

Moederdag komt eraan.💐 Om dat te vieren geven we tijdelijk een glasfoto weg bij de aanschaf van een levensboek.

Geef een levensboek cadeau aan je moeder en maak jullie dierbare herinneringen tastbaar!❤️

Neem contact met ons op 

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

tot en met zondag 9 mei 2021: speciale moederdagactie!