EEN Ontmoeting ‘Jouw leven in verhalen’ – Rufi: 06-10544119 & Marloes: 06-24861004 – info@eenontmoeting.nl

Eerste exemplaar familieboek

Dankzij de opdrachtgever een mooi artikel in de regionale krant ‘Dinkelland visie’ over ons boek voor de familie Reinders. Op een zonnige middag bij Roos in Ootmarsum begon onze ontdekkingsreis in deze Twentse familie. Iedereen die heeft meegewerkt: dank! We hebben genoten van jullie verhalen, de foto’s, de brieven, de gastvrijheid. Wij vonden het een eer dit boek te  mogen maken.

Het boek bevat familieverhalen over vroeger, over de boerderij, de kerk, het werken in de textiel. Over Trix de hond. De koeien melken in het weiland. Relaties, huwelijken, noaberschap en verkering. Over hard werken, kopjes koffie op een paaltje; één kip delen met het hele gezin (13 kinderen)… en wat voor een feest dat was! De mooie en sterke verhalen, de moeilijke momenten, het leven en de dood.

Wij sluiten nu een prachtige periode af, waarin wij mooie mensen hebben leren kennen, iets van de Twentse sfeer en cultuur van vroeger hebben mogen proeven. Het boek gaat nu de wereld in en wij nemen afscheid van deze familie, al zullen de verhalen ons bijblijven.

 

 

 

 

 

Moederdag komt eraan.💐 Om dat te vieren geven we tijdelijk een glasfoto weg bij de aanschaf van een levensboek.

Geef een levensboek cadeau aan je moeder en maak jullie dierbare herinneringen tastbaar!❤️

Neem contact met ons op 

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

tot en met zondag 9 mei 2021: speciale moederdagactie!