In 4 stappen samen werken aan jouw boek

Iedereen op eigen wijze

Bij het maken van een boek hebben we eigenlijk altijd vier stappen. We geven een korte inkijk in die stappen. Natuurlijk is
niet iedere klant hetzelfde. Graag stemmen we met jou af welke werkwijze je graag ziet!

Stap 1

Kennismaking, zoeken naar jouw verhaal

Wanneer je contact met ons hebt opgenomen, plannen we een afspraak om elkaar te ontmoeten. Zo leren we elkaar alvast een beetje kennen. In het gesprek gaan we op zoek naar wat je precies wil met het boek. Over wie en voor wie maken we het? Welke relevante verhalen, gebeurtenissen, voorwerpen spelen een rol?

Heb je of zoek je nog oude foto’s, voorwerpen? Spreken we met jou, jouw moeder of vader, nog meer familieleden? Dit soort vragen willen we graag beantwoord hebben. U kunt dan ondertussen ervaren of u en wij de juiste klik hebben om het boek ook samen te gaan maken.

Dit gesprek is ook de basis voor ons aanbod (prijs, tijd en kwaliteit) voor het te maken boek. Als we samen tot overeenstemming zijn gekomen, gaan we echt aan de slag.

Stap 2

Samen praten

Hoera! Je hebt opdracht gegeven. We gaan aan de slag!
We komen luisteren, beeldmateriaal verzamelen, foto’s maken. De basis voor het boek!

Stap 3

Voorlezen en foto’s bekijken

We werken samen aan jouw boek, jouw verhalen. Daarom komen we nog eens. We lezen voor, laten zien wat we tot dan toe hebben gemaakt. We vragen u of het allemaal klopt, of er geen fouten in staan. Of we de goede beelden/ foto’s hebben gebruikt.

Stap 4

Voorlezen en foto’s bekijken

We maken het boek klaar om te drukken. We vragen je het boek goed te bekijken. Het is de laatste kans om wijzigingen aan te brengen. Als je akkoord bent, gaat het boek naar de drukker!

Tip: Geef een verhaal cadeau!

“Dit ben ik echt!”

“Jullie hebben me echt een geschenk gegeven!” Dat was de reactie van een mevrouw van wie we een boek hebben gemaakt. “Dit is veel leuker dan weer een flesje wijn of iets voor in huis. Ik heb immers alles al. Maar dit kan ik laten zien en delen met mijn kleinkinderen, met de kinderen van mijn vrienden, met de zorg! Dit ben ik echt!” 

Zo’n reactie maakte ons super blij natuurlijk!

Een boek, een echt cadeau!

Bijvoorbeeld voor een speciale verjaardag, een jubileum, bij een familiefeest of een naderend afscheid.
Ook je eigen herinneringsboek?
Alles begint met ‘EEN ontmoeting’
bloem