EEN Ontmoeting ‘Jouw leven in verhalen’ – Rufi: 06-10544119 & Marloes: 06-24861004 – info@eenontmoeting.nl
coronakroniek

Uw Corona-kroniek ?

We gaan #coronakronieken maken! De start van#eenontmoeting was tof. We vonden een concept, een prettige manier van samenwerken. We maken boeken waar niet alleen onze klanten, maar ook wijzelf diep tevreden en gelukkig mee zijn.

En toen kwam corona. Het vermijden van sociale contacten. We moesten even omschakelen. Iedereen moest even schakelen. Afstand houden. Veel meer thuis zijn.

Mensen werken nu op een andere manier, hebben minder of geen werk. Sommigen hebben angst, want het oplopen van het virus kan voor hen levensbedreigend zijn. Sommigen waren altijd al veel thuis, maar zien nu bijna niemand meer. Sommigen vinden inspiratie om zichzelf te ontwikkelen of gaan eindelijk dingen doen, die ze al zo lang graag wilden.

Marloes en ik vroegen ons af: “wat doet dat eigenlijk met mensen?” En is het niet een bijzondere tijd, die je niet wil vergeten? Een tijd die je later als het kan nog eens wilt delen met anderen. Een bijzondere tijd dus, om jouw verhaal vast te leggen.

Daarom:#coronakronieken. Om te laten zien hoe zo’n kroniek eruit kan zien, posten we binnenkort een kroniek van onszelf. Zo kunnen we ons mooi aan u voorstellen.

Moederdag komt eraan.💐 Om dat te vieren geven we tijdelijk een glasfoto weg bij de aanschaf van een levensboek.

Geef een levensboek cadeau aan je moeder en maak jullie dierbare herinneringen tastbaar!❤️

Neem contact met ons op 

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

tot en met zondag 9 mei 2021: speciale moederdagactie!